Lees alles over onze nieuwbouw plannen!

...

Op 3 november was het feest! Het was die dag precies 10 jaar geleden dat Jos Verlaak en Stefan Maats het idee hadden opgevat om iets te gaan doen met bier en zorg. Het plan voor de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij is toen ontstaan.

Na een hele periode van voorbereidingen zijn we gaan brouwen in Friesland bij Gerrit in de Admiraal Brouwerij in Aldtsjerk, en op 3 november 7 jaar geleden konden we voor het eerst brouwen in Dalfsen, dankzij de steun van een aantal goede-doelen-organisaties en donateurs. Met onze eigen apparatuur, met onze eigen recepten in ons eigen #Vechtdal.

Wij hadden 10 jaar geleden niet kunnen bedenken dat we nu zelf huurbrouwers kunnen helpen met hun brouwsels en we een eigen reeks hebben van 15 bieren. En meer dan 80 dagdelen aan beschutte werkplekken kunnen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij zijn blij, wij zijn trots, wij zijn dankbaar dat wij dit mogen doen met intussen tientallen vrijwilligers, ruim 170 Vrienden en talloze fans en biergenieters. We zien onze bieren in heel het land en zelfs over de grenzen heen verschijnen in de diverse social media kanalen.

Wij gaan ons best doen om dit nog tientallen jaren vol te houden en met jouw steun hebben wij het vertrouwen dat dit ook echt gaat lukken.

Kijk ook elders op deze website. Daar lees je hoe je ons kunt helpen de toekomst in te gaan!

En dank voor jullie support, jullie gulle donaties, jullie positieve reviews, jullie enthousiasme voor onze doelstelling en onze bieren!

Om dit feest te vieren dronken wij op 3 november uiteraard ons Goed Goan, want goed geet ut, en van onze eerste Midwinterhoorn die op 2 september 2016 is gebrouwen.