Lees alles over onze nieuwbouw plannen!

1e Bloazen en Brouwen een succes!

De donkere dagen voor Kerst. Kon het nog mooier voor de organisatie van het eerste Bloazen & Brouwen Festival op zaterdag 8 december?

In een haast betoverende sfeer ging klokslag 14.00 uur zaterdagmiddag het ‘Bloazen & Brouwen Festival’ van start. Windvlagen, regen, weinig daglicht buiten. Warmte, licht en gezelligheid binnen.

De ontvangst door de midwinterhoornblazers bracht de bezoekers direct in de juiste stemming. Eenmaal in de brouwerij deed de sfeervolle kerstaankleding en het gezellige plein met kraampjes de rest. Maar ook bij de entree bleef menigeen hangen om te zien hoe nu een midwinterhoorn wordt gemaakt.

Het Vechtdalbier viel goed in de smaak. Vooral toen de lucht van versgebakken hamburgers en stoofpot van de Wagyu koeien van de Runderen van Rechteren de ruimte aangenaam vulde. Deze lucht wedijverde met het culinaire aanbod van Jaap en Dinie van Dijk van biermosterdsoep, kipspiesjes tot broodje bockworst met zuurkool.
De bezoekers lieten het zich goed smaken.

Uniek deze middag was het muzikaal duet tussen de midwinterhoorn en de cigarbox gitaar. Twee gepassioneerde musici, elk met hun zelfgemaakte instrument brachten het publiek in vervoering. Waar kom je zoiets tegen?

Deze middag en avond stond ook spontaan in het teken van groeten, ontmoeten en praten. Zowel voor de midwinterhoornblazers uit Wapenveld en Dalfsen als het publiek.
Vraag een bezoeker hoe hij deze bijzondere middag heeft beleefd.
Geheid is het antwoord: Volgend jaar weer! Wie weet!

Bron tekst en afbeelding: Dalfsennet/Johan Bokma