Lees alles over onze nieuwbouw plannen!

Altijd al zelf bier willen brouwen?

Dan heb je nu de kans om samen met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s op zaterdag 8 december jouw eigen speciaalbier te brouwen bij de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij tijdens het eerste Bloazen & Brouwen festival.

 

In een dagvullende workshop ontdek je alle facetten van het bierbrouwen van ervaren brouwers.  Er wordt gestart rond 8.30 u.  met koffie en thee en een kennismaking. Daarna ga je in twee groepen van 4 personen aan de slag met je (collega)brouwers.  Vanaf 14.00 u. gaat het Bloazen & Brouwen Festival van start en kan het zijn dat er bezoekers over je schouder komen meekijken. Eind van de middag zit het brouwen er op en is het tijd voor een gezellige nazit met een welverdiend Vechtdal biertje.

Jouw eigen gebrouwen bier ontvang je na enkele weken.

 

Voor wie?

– Iedereen die interesse heeft in ambachtelijk bier en het brouwproces.

– Maximaal 4 personen per brouwgroep.

– Wanneer: Zaterdag 8 december.

– Waar: Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij, Molendijk 11 Dalfsen

– Kosten: € 49,50 per persoon: incl. koffie/thee, complete lunch, biertjes tijdens ‘derde helft’  en natuurlijk een doos (12 flesjes) van  je zelf gebrouwen bier.

 

Opgave en informatie via contactformulier www.vechtdalbrouwerij.nl.

Wees er snel bij want er is plek voor maximaal 2 groepen van 4 personen. Je kunt je solo of per groep opgeven.

 

Binnenkort volgt meer info  over het interessante programma van Bloazen en Brouwen Festival op zaterdag 8 december. Tijdens het Festival staat de traditie en het gebruik van de Midwinterhoorn centraal.