Lees alles over onze nieuwbouw plannen!

Gezellige Kerstmarkt bij Koe Safari Erve Vechtdal

Op zaterdag 10 december was de Vechtdalbrouwerij met een kraam vertegenwoordigd op de Kerstmarkt van de Koe Safari. Het was een grijze en koude dag die typerend was voor de tijd van het jaar. Maar met een kraampje binnen was het goed toeven.

Buiten speelde zich een serieuze Buiten-BBQ-wedstrijd af. En binnen kon men slenteren langs de diverse kraampjes met vooral kerstspullen, waaronder prachtige kerststukjes. Warme chocolade, snert en meer vonden gretig aftrek.

Hoewel onze speciaalbieren niet direct als zoete broodjes over de toonbank gingen, was het gezelligheid alom. De interesse was goed en er werden mooie gesprekken gevoerd.

De optredens van de Stuwzangers gedurende de dag, voerde de sfeer goed op. De bezoekers schraapten hun kelen om voluit mee te kunnen zingen tijdens de optredens. Ook vanuit onze kraam werd meegezongen, immers, we zaten/stonden Eerste Rang.

Toen de zon allang onder was, de kou intenser werd en de mist kwam opzetten, reden we met een prettig gevoel over afgelopen dag terug naar Dalfsen. Een dag met een grote glimlach.