Lees alles over onze nieuwbouw plannen!

Midwinterhoorn bier weer verkrijgbaar!

Vanaf vandaag staat het Midwinterhoornbier van de Vechtdal Brouwerij in de schappen van de supermarkten en diverse andere winkels in de regio. Ook valt er bij diverse restaurants in de regio te genieten van dit smakelijke bier.

Het Midwinterhoornbier is een quadrupel en een seizoensbier. In 2017 is dit bier verkozen tot ‘Beste Donker Bier’ in het verspreidingsgebied van dagblad De Stentor.

Vooral in het najaar is er veel vraag naar dit speciaalbier. Tijdens de donkere dagen is het heerlijk bij gerechten zoals stoofvlees, wild en stamppot. Maar ook zonder eten laat het bier zich goed smaken.

Het Midwinterhoornbier is vernoemd naar een streekgebruik waarbij in de periode vanaf de eerste zondag van de Advent tot Driekoningen op 6 januari op de Midwinterhoorn wordt geblazen.

Op zaterdag 8 december a.s. organiseren de Ambachtelijke Vechtdalbrouwerij en de Midwinterhoornblaasgroep Dalfsen een evenement met als titel ‘Brouwen en Bloasen’. Diverse organisaties doen die dag mee. Binnenkort meer informatie over dit evenement.