Lees alles over onze nieuwbouw plannen!

Nieuwbouw

Nieuwbouw Vechtdal Brouwerij

Nieuwbouw

We zitten al heel lang ‘tijdelijk’ aan de Molendijk in de voormalige gymzaal, maar nu gaan we nieuw bouwen in het project Poort van Noord. Op het terrein van Natuurboerderij Lindehoeve verbouwen we de huidige schuur en zetten er twee bij. We krijgen zo een brouwerij waar meer ruimte is voor een optimale opstelling van de brouwketels, opslag en ontvangst van groepen en natuurlijk een perfecte werkplek voor onze medewerkers.

Maar er is veel geld nodig om dit te realiseren en wij vragen u daarbij om hulp.

Het bier van ons allemaal!

Naast dat wij lekkere bieren maken, nemen wij een bijzondere plek in bij het verschaffen van werk en zinvolle dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn cliënten van Philadelphia, statushouders en mensen die uit de running zijn geweest en weer bij ons instromen in het arbeidsproces. Vaak stromen zij ook weer door naar een reguliere baan. Zorg is bij ons belangrijker dan omzet. Gelukkig hebben we een actieve vrijwilligersgroep die ons ondersteunt. Uiteraard staat de kwaliteit van het bier voorop en daarvoor zijn onze enige betaalde krachten: De Brouwmeesters.

Wilt u ons te helpen om de nieuwbouw te realiseren? Dop direct ‘n euro of schrijf u via onderstaand formulier. Wij informeren u dan verder over ‘n steentje bijdragen en Vriend worden van onze brouwerij.

Wij hebben geen winstoogmerk. Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij is een stichting met een ANBI status.

Nieuwbouw Vechtdal Brouwerij

Dop ‘n Euro

Draag ook bij aan de nieuwbouw van de brouwerij. Alle beetjes helpen!

Klik op de knop hieronder en doneer direct een euro of meer.

’n Steentje bijdragen

Voor de nieuwbouw van Ambachtelijk Vechtdal Brouwerij kunt u een baksteen kopen, waarmee u een bedrag van 50 euro sponsort. U mag zoveel stenen kopen als u wilt! U krijgt een certificaat waarmee u kunt laten zien dat u ons ondersteunt. Daarnaast kan desgewenst uw naam of bedrijfslogo op onze website worden geplaatst. Bovendien kunt u daar ook de stand van (geld)zaken zien.

Vriend worden

Vrienden hebben iets voor elkaar over. U doneert een jaarlijks bedrag van 200 euro en wij verrassen u enkele keren per jaar met een exclusief bierpakket. Natuurlijk is dat niet het enige: proeverijen en een jaarlijkse vriendendag… Vriend worden kan vanaf 1 januari 2023.

Houd mij op de hoogte