
Van Boer naar Brouwer
‘En we geven het eerste flesje bier met echt Vechtdalgerst weer terug aan onze boer’, aldus Wim Holsappel, van de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij. ‘Voor ons
‘En we geven het eerste flesje bier met echt Vechtdalgerst weer terug aan onze boer’, aldus Wim Holsappel, van de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij. ‘Voor ons
De donkere dagen voor Kerst. Zowel letterlijk als figuurlijk. Want door Corona kunnen de feestdagen – net als vorig jaar – weer niet zo uitbundig
Vrijdag 5 november was een dag met een feestelijk tintje in de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij. Op die dag was het exact 5 jaar geleden dat
Ook volgend jaar zijn we weer verzekerd van Vechtdalbieren, gebrouwen met gerst uit het Overijssels Vechtdal. Daar heeft Eddie Schwieters van Vechtdalgranen op landgoed Vilsteren
We zijn trots. Trots dat ons Kiek Uut bier in een recept van het prachtige Sallands Kookboek van kok Ben Ellenboek uit Raalte is opgenomen.
De terrassen mogen weer open. Reden voor de Ambachtelijke Vechtdalbrouwerij om de lokale horeca die het Vechtdalbier op de kaart hebben staan een hart onder
Ook zo’n liefhebber van het Vechtdalbier? Maak dan kans op een bierpakket met mooie Vechtdalbieren. Deel je bierbeleving wanneer je het Vechtdalbier drinkt. Maak een bijzondere
De Gemeenteraad heeft in januari de plannen van Poort van Noord ‘De Sociale Verbinding’ goedgekeurd. Dit betekent dat de initiatiefnemers, Natuurboerderij Lindehoeve en de Vechtdal Brouwerij,
Kies bewust, koop lokaal’. Deze woorden prijken sinds voorjaar 2020 op een levensgroot canvasdoek op de gevel van de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij aan de Molendijk.
In tegenstelling wat in sommige agenda’s wordt vermeld, gaat de open dag op 12 september bij de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij niet door. Door de perikelen
Copyright 2025 Vechtdal Brouwerij
Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media