Samenwerken & verbinden

De Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij probeert zoveel mogelijk met bedrijven en organisaties uit het Overijssels Vechtdal samen te werken en/of een verbindende rol te vervullen. 

Eshuis etiketten- en verpakkingsdrukkerij 

Eshuis levert sinds de oprichting van het eerste bier de etiketten voor de brouwerij. Eshuis is een betrokken partner met korte lijntjes en oog voor detail. Eshuis neemt de tijd om de wensen en mogelijkheden bij elkaar te brengen en denkt met je mee. Kijk voor meer info: www.eshuis.nl

Runderen van Rechteren

Te midden van het uitgestrekte landgoed Rechteren, grazen sinds 2008 enkele tientallen Japanse Wagyu runderen. Een Wagyu is een van oorsprong Japans rund, dat bekend is wegens het zeer exclusieve en smaakvolle vlees. De Runderen van Rechteren eten onder andere bierbostel van de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij. Bierborstel is een hoogwaardig restproduct van de brouwerij. Het is zeer eiwit- en energierijk. Kijk voor meer info: www.runderenvanrechteren.nl

Boer Gerard Vossen

Gerard verbouwt tarwe en hop in Hessum voor de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij. Hierdoor komt een deel van de grondstoffen werkelijk uit het mooie Vechtdal. Gerard heeft ruime ervaring in de akkerbouw en schuwt ook de onbewandelde paden niet als het aankomt om onbekende granenrassen/teelmethoden. Als de tijd (lees;graan) rijp is worden de granen gedorst op authentieke wijze door de leden van Dorsvereniging Sterrebos.

Talent Ontwikkeling Philadelphia (TOP) Vechtdal

De samenwerking met Philadelphia in Dalfsen is er ook sinds de oprichting van de brouwerij. Op de meeste dagen werkt een tiental medewerkers met veel plezier in de brouwerij. Kijk voor meer info: www.top-vechtdal.nl

Dit zijn enkele voorbeelden van samenwerking. Kijk bij “Vrienden van de brouwerij” voor een volledig overzicht.