Lees alles over onze nieuwbouw plannen!

Vrienden van de brouwerij

Vriend van Vechtdal Brouwerij

Word ‘Vriend van de Brouwerij’

Om onze nieuwe brouwerij aan de Koesteeg in het Project Poort van Noord te kunnen realiseren hebben we veel geld nodig. Wij vragen dan ook jouw steun, want Vrienden helpen elkaar!

Voor jouw bijdrage in onze nieuwbouw krijg je iets terug, namelijk:

 • 4x per jaar een uniek bierpakket. Deze worden speciaal samengesteld voor onze Vrienden.
 • Een uitnodiging voor de exclusieve Vriendendag die jaarlijks wordt gehouden. Hier neem je gratis aan deel, samen met gelijkgestemden die van een smaakvol speciaal biertje houden.
 • Een vermelding op het bord Vrienden van de Brouwerij. Deze hangen we op een centrale plek in onze brouwerij
 • Jaarlijks heb je recht op een rondleiding met jou en nog 2 personen. Zo kun je al je vrienden en familieleden laten zien waarom je onze Vriend bent.
 • Vind je het leuk om ook T-shirts of andere merchandise te kopen? Dan krijg je hier als Vriend 20% korting op.

Hoe werkt het

Jouw jaarlijkse bijdrage is € 200,-. Dit gaat in vanaf 1 januari van het jaar waarin je aangeeft Vriend te worden. Je betaalt het bedrag via automatische incasso. Het is op aanvraag mogelijk om in 4 termijnen te betalen. Je gaat in principe een contract aan voor 10 jaar, maar dit kan tussentijds worden opgezegd, want niemand kan in de toekomst kijken.
De 4 unieke bierpakketten kun je ophalen bij Jumbo Kamphuis in januari, april, juli en oktober. Je krijgt hierover een berichtje als het zover is.

De Brouwerij is meer dan brouwen…

De Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij heeft geen winstoogmerk en creëert werkplekken voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. De nieuwe brouwerij zorgt ervoor dat onze medewerkers nog beter kunnen werken, leren en groeien. Help jij ons mee om onze droom te realiseren?

Geert:Ik werk al meer dan 6 jaar in de brouwerij. Samen met mijn collega’s en andere vrijwilligers help ik bij het afvullen, bestickeren en inpakken van de bierflesjes. Er is altijd een gezellige sfeer. Ik ga altijd met veel plezier naar mijn werk in de brouwerij. Vriend worden van de brouwerij? Dat wil toch iedereen!’’

Word nu Vriend van de Brouwerij

Vul onderstaand  formulier in. Je krijgt een officieel Vriendencertificaat. Vervolgens word je via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle activiteiten van de Brouwerij, de bierpakketten, een uitnodiging voor de Vriendendag, op welke dagen de rondleidingen mogelijk zijn, en welke merchandise er te koop is.

Vragen

 • Kan ik ook met een hele familie of vriendenclub Vriend worden van de Brouwerij?
  Ja, dat kan. Neem contact met ons op voor een exclusief voorstel. Stuur een mail naar info@vechtdalbrouwerij.nl
 • Kan ik in meer dan 4 termijnen betalen?
  Nee, want dit bezorgt ons weer extra werk. Onze brouwerij drijft op vrijwilligers die het allemaal naast hun normale baan regelen.
 • Ik hoef geen bierpakketten maar wil wel Vriend worden van de Brouwerij, kan dit ook?
  Ja, dit kan via een Steentje Bijdragen. Je wordt dan ook Vriend, maar doet een gift. Dit kan al vanaf € 50,- per steen.
 • Hoe kan ik mijn overeenkomst opzeggen?
  Je kunt opzeggen door een mail te sturen naar info@vechtdalbrouwerij.nl. Je krijgt van ons een bevestiging en de einddatum tot wanneer je Vriend bent.
  Heb je voor 1 september opgezegd? Dan gaat de opzegging het volgend jaar in.

Heb je een andere vraag? Stuur een email naar info@vechtdalbrouwerij.nl